Naast de wedstrijdloop organiseren wij ook een Kind-ouderloop. De kind-ouderloop is bedoeld voor kinderen van 8 tot en met 14 jaar en hun ouders. Samen leggen ze  een ronde van 5 km van de Hummel ZUIDHORuN af.

Doe gezellig samen, als kind en ouder, mee met de Hummel ZUIDHORuN. Het is leuk om samen onder aanmoediging van familie, vrienden, bekenden en dorpsgenoten door het dorp te lopen. Bovendien is het goed voor je gezondheid. Lekker samen hardlopen en je best doen om de 5 kilometer zo snel mogelijk te voltooien. Een uitdaging voor kind en ouder! En na het bereiken van de finish: de voldoening en het samen genieten van het bereikte resultaat.

Voorwaarde voor deelname is dat de kinderen het startnummer zichtbaar op de voorzijde van hun shirt bevestigen. De ouder heeft geen startnummer en hij/zij loopt samen met zijn/haar zoon of dochter vanaf de start naar de finish.

De Kind-ouderloop is geen wedstrijd, maar een gezamenlijke prestatie. De namen van kind en ouder worden samen met de netto tijd op de website gepubliceerd onder de tab Uitslagen.

De kosten voor kind en ouder samen zijn €10,- dit is inclusief de exacte registratie van jullie tijd. Bij voorinschrijving via internet zijn de kosten € 9.

De Kind-ouderloop, onderdeel van de Hummel ZUIDHORuN, is op zaterdag 16 september 2017. De start is om 16.00 uur.

Voorinschrijven is is nog niet mogelijk. Na sluiting van de voorinschrijving is het mogelijk op de dag van de loop in te schrijven in de gymzaal in de brede school de Noordster aan de Rijksstraatweg 1 in Zuidhorn (nabij de rotonde bij het gemeentehuis, Hooiweg 9) vanaf 14:00 tot 15:30 uur.

Samen lopen is gezellig en gezond. Geef je hier op voor de Kind-ouderloop!